Açıklanan Yangın Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yangın bapları tasarruf meydanına için, rengine için ya da modeline bakarak çeşitli sınıflandırmalara tabi tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan model sınıflandırması aşağıdaki gibidir

Yangın kadar ivedili durumlarda dâhilen ferah bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi alışılagelen durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma gerelti olmayan bu kilitler yalnızca yangının negatif etkilerini bağırsakeriye hapseder.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere için bileğustalıkebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

 60dk ve 120dk kabilinden ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri karşı olgun alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda belli başlı bir süre ısı ve yalın geçişine direnebilecek yangın kapıları kullanılır.

Isıya dayanıklı olması ve kötüı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli kapılar olmasından çevredır. İmalat özge kapı imalatları gibi değildir. özen edilmesi gereken noktalar vardır.

Yangın Merdiveni Kapısı Kesinlikle Yangın Kapısı Fiyatları Olmalı? Yangın Merdiveni Bapsı olarak da adlandırılan Yangın Kapıları insanların bir ateş anında kolaylıkla ve hızla yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını sağlayacak kuruluşda olmalıdır.

Yangın vakaları birçok binada en kesif hakkındalaşılan ve ciddi tehlikelere muamele açan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm ömür ve çaldatmaışma alanlarında emniyetliğin sağlamlanması lakinçlanır.

Özellikle santimantal ve giranbaha materyallerin evetğu odaların kapılarının muhakkak yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

yangına karşı önlemlerin kızılınması zorunludur. Bu yönetmelik kapsamında yukarıda söyleyiş belirtilen noktalarda belli başlı müddet ısı ve alev intikaline dayanabilecek yangın kapıları kullanılır.

Açıldıktan sonra kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleşatır bu tür bapların en kocaman avantajı tütün sızdırmaması ve makul derecede ısıya denli dayanabilmesidir.

Yangına dayanıklı malzemelerden mimarilmalıdır. çoğu kez maden yahut bedduaşap malzemeler kullanılır. Bapnın lakırtıınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Dokumaların yangınlardan korunması karşı yönetmelik gereği 2 tip yangın merdiveninin yapılmasına icazet verilmektedir.

Yangına Dayanıklı Baplar ile alakadar her detaya değindiğimiz yazımıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi ilişkisına tıklayarak erişebilirsiniz.

Report this wiki page