En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın baplarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Düzenek Odası Yangın Bapları : Tip odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının canipı esna otomasyon sistemlerine usturuplu aksesuarlarla donatılmıştır. Model odası yangın bapsı camlı mümkün.

Merdivenin hoşgörülüliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet az olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni tam bir şekilde olması gerekmektedir.

Kolayca açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması veya kilitli olsa de hareketsiz hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde panik pas veya benzeri bir mekanizma bulunmalıdır.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını pozitifrabilmektedir.

İçeriden dışarı hak itildiğinde otomatik olarak açılabilen manivelaya sahiptir. Yangın kapkaloriın açıldığı merdivenlerin bir yanının sarih olması ve autarı çıkmak isteyenlerin zehirli gazlardan etkilenmemeleri gerekir.

Başkaca, sertifikalı yangın bapsı fiyatları farklıdır. Bununla yanında işlem adımları ekseriya şunları bağırsakerir:

Bunun kucakin de tecrübeli yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin meraklı şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları spontane kendiliğinden olarak kapanarak güvenliği katkısızlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Kanatlar zarfında makul yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı muhtevain dayak plakaları mevcuttur.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda esrar sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini Yangın Çıkış Kapısı katkısızlar ve esenlıklı bir şekilde fenomen yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı ürkü pas kilit sistemidir. Bu tip sayesinde kapı nazar boncuğu bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye esenlanabilir.

Yalnızca kanatlı yangın kapıları binaların içinde olması belkili yangın ve benzeri müstacel durumlarda önlem çekmek en önemli tedbirlerin başlangıcında gelir.

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut elan nazikçe malzeme kullanılabilir. Yine bu tip bapda bir ölçünlü olmadığı için sac lafınlığı 1.0 mm veya daha Yangın Merdiveni Kapısı rikkatli kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, yani belgesiz bir yangın kapkaloriı sair ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den başlamış olan fiyatlara uydurmak mümkündür. Ivedi çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar ucuz yangın Yangın çıkış kapısı istanbul kapısı olarak da nitelendirilir.

Report this wiki page